Catalin Haldan, omagiat de dinamovisti la 12 ani de la disparitie

marți, 2 octombrie 2012 |

Suporterii si jucatorii echipei Dinamo Bucuresti l-au comemorat ieri la meciul cu Pandurii Targu Jiu pe "unicul capitan" Catalin Haldan. Acesta a decedat pe teren ca urmare a unui accident vascular cerebral la 5 octombrie 2000 in timpul unui meci amical.

Cătălin Hâldan s-a născut pe 3 februarie 1976. În prima divizie a evoluat numai la Dinamo Bucureşti, pentru care a disputat 138 de meciuri si a marcat şase goluri. A fost selecţionat de opt ori în echipa naţională a României, pentru care a înscris un gol.

In timpul meciului de ieri  fanii din peluza Catalin Haldan au venit imbracati in tricouri negre si cu doua bannere pe care erau inscriptionate mesajele "După 12 ani vrem 11 căpitani"si "Doar Hâldan ne reprezintă". Florentin Petre, cel mai bun prieten al lui Cătălin Hâldan, a a purtat un tricou un tricou negru cu numărul 11. Jucătorii dinamovişti au intrat pe teren cu un banner "Spiritul lui Cătălin e mai prezent ca niciodată" si cu tricouri albe inscripţionate cu chipul "Unicului Căpitan", iar pe spate era trecut numărul 11 şi numele Hâldan. Înainte de începerea meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Cătălin Hâldan. În memoria "Unicului Căpitan", aşa cum a fost numit de suporterii dinamovişti, FC Dinamo a retras tricoul cu numărul 11, purtat de Cătălin Hâldan, peluza stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare rezervată galeriei dinamoviste poartă numele fostului fotbalist, iar la intrarea în Parcul Sportiv Dinamo a fost amplasată o statuie a acestuia.

Sursa Mediafax

Catalin Haldan, omagiat de dinamovisti la 12 ani de la disparitie

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare