Meciul Turcia - Romania se va juca conform programului

vineri, 5 octombrie 2012 |

FRF a anuntat astazi, pe situl oficial, ca meciul dintre Romania si Turcia se va juca conform programului, saptamana viitoare la Istanbul.
FRF a trimis o scroase catre FIFA in care cerea lamuriri privind disputarea meciului in baza tensiunilor de la granita dintre Turcia si Siria: "Ţinând cont de toate aspectele care derivă din deplasarea echipei noastre naţionale şi a suporterilor români la Istanbul, inserate în scrisorile noastre, răspunsul FIFA a sosit în cursul dimineţii zilei de azi, 5 octombrie. Forul fotbalistic mondial monitorizează situaţia din toate ţările unde se vor disputa meciuri în cadrul preliminariilor CM 2014. FIFA consideră că nu există motive de a prevedea o dezvoltare negativă a situaţiei amintite, drept care meciul se va desfăşura conform programării".
Meciul Turcia-Romania va avea loc, la 12 octombrie, de la ora 20.30, pe Stadionul Şukru Saracoglu din Istanbul, iar meciul Romania - Olanda va avea loc, în 16 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Natională din Bucuredti. Ambele întâlniri contează pentru Grupa D, zona Europa, a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

Meciul Turcia - Romania se va juca conform programului

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare